fbpx

Курсове за Вашето бъдеще

Езикът е твоят прозорец към света!

Ние от Езиков център English Today вярваме, че качественото образование е първата стъпка към неограничените възможности. Ние предлагаме езиково обучение за всички възрасти, съобразено с индивидуалните нужди на всеки курсист.

CUP free search box
 

Можете да разчитате на нас

С какво можем да Ви помогнем

Професионални преводи

Предлагаме професионален превод за фирмена документация, отчети, служебна кореспонденция, бизнес среща, конференция, симултантен превод и други. Можете да разчитате на нас за конфиденциалност и коректност!

Групови и индивидуални обучения

Нашите обучения са ориентирани към нуждите на клиента и предлагат гъвкави модули, съобразени с Европейската Езикова Рамка.

Разговорен английски

Подобрете уменията си за разговор на английски и говорете свободно и уверено!

Photo_Yana_Ivanova

Яна Иванова

Управител на English Today, Преподавател по английски език

Държим на професионализма

Запознайте се с нашия екип

Индивидуални обучения

25 курса
Ако нямате време да посещавате обучение в група , индивидуалното обучение е за Вас.

Ние се гордеем с тях

Какво казват нашите курсисти

Христина И.
Христина И.@username
Read More
Да знаеш езици е най-хубавото нещо. Беше ми интересно, говорихме на интересни теми, начина на преподаване. Исках да си подобря нивото, недопустимо е да живееш в Англия и да не знаеш английски- ограничава те, не можеш да си намериш хубава работа и да се развиеш и да работиш това,което искаш и можеш. Най-елементарното изискване е английски, да можеш да се разбереш. Припомних си много неща, които бях учила и ми се изясни граматиката и нови думи. Чувствам се удовлетворена. Осигурено е достатъчно време за всеки, целта на преподавателя е да даде достатъчно време на учениците да усвоят материала и да си зададат въпросите. Много ми беше полезен начина за учене на думи
Ваня
Ваня@username
Read More
Аз съм Ваня.По професия съм библиотекар, но работя като технически сътрудник.Бях част от курса ниво А1.Записах се защото искам да науча езика и защото обичам да се развивам.Научих и си припомних много неща, но най важното е, че добих увереност и се отпуснах да говоря, времената бяха мъчение за мен, но по време на курса и начина, по който бяха предадени успях да ги разбера.Предподавателите са страхотни и часовете бяха изключително приятни и ползотворни.Вярвам, че получих една добра основа и с удоволствие бих продължила с другите нива.Бих препоръчала и на други хора това обучение.Успех и продължавайте все така.
Previous
Next

Езикът е прозорец към света!

Все още не сте сигурни кое обучение е най-подходящо за Вас?